Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Alakformálás Budapest

BIOSKIN SALON ÁRAK

   “Az áraknál vedd figyelembe, hogy a feltüntetett  idő mindig a tényleges kezelés időtartalmára vonatkozik, nem számítjuk bele az öltözést, számlázást stb.*

Hiszünk abban, hogy ennyi az a kezelési idő, aminél maximális lesz az eredmény. Ezt pedig a 8 év alatt, több száz elégedett vendégünk igazolja.”

ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS ÁRAK
Rádiófrekvencia (10 perc) + Kavítációs ultrahang (40 perc)
Kombi kezelés
Kavítációs ultrahang (40 perc)+ Bioskin Testtekercselés (40 perc)
Táplálkozási tanácsadás árak

* Megkérünk arra, hogy legyél mindig PONTOS, mert ha elkésel annyival kevesebb lesz majd a kezelésedre szánt idő, illetve ha előbb jössz, akkor megzavarod a másik vendég kezelését.

  • A két próbakezelés összevonható, így kipróbálhatod mindkét kezelésünket! Így 1 alk. uh kezelés + 1 alk. kombi kezelés ára: 15.940 Ft
  • A megvásárolt bérletek felhasználásának határideje a fizetéstől számított: 3 alkalmas bérlet: 2 hónap. 5alkalmas bérlet: 2 hónap. 8 alkalmas bérlet: 3 hónap. 
  • A megvásárolt bérlet, vagy vendégkártya visszaváltására, vagy a fennmaradó alkalmak összegének a visszatérítésére nincs lehetőség, viszont minden további nélkül átruházható.
  • Aki 24 órával a kezelése időpontja előtt nem mondja le az alkalmat, és nem jelenik meg a kezelésen, annak levonjuk a bérletéből. Persze mindig adódhat az ember életében bármi nem várt történés, de kérünk Titeket tiszteljetek meg minket azzal, (és a többi vendéget aki időpontra vár) hogy időben szóltok.

Amennyiben Táplálkozási tanácsadásra jönnél, kérünk írd meg a bejelentkezésnél, mivel a konzultáció feltétele a 3 napos táplálkozási kérdőív kitöltése, melyet a jelentkezésednél átküldünk neked e-mailben. Ennél a szolgáltatásunknál előleget kérünk mely 5000Ft. Erre azért van szükség, mert a konzultációt a kérdőív kiértékelése előzi meg, és ha nem jössz el a megbeszélt időpontra úgy kárba vész a Kolléganőnk addig befektetett munkája.

Online bejelentkezés

1-2 napon belül visszahívunk a megadott telefonszámon és egyeztetünk egy számodra alkalmas időpontot.

Az űrlap elküldésével elfogadom az adatkezelési tájékoztató tartalmát: Adatkezelési tájékoztató

Rendelj ajándékutalványt

zsír mérés Ingyenes állapot felmérés

 

Nem vagy benne biztos, hogy melyik kezelés lenne megfelelő számodra?

Gyere el hozzánk egy ingyenes állapot felmérésre aminek keretében megmérjük a súlyodat, megvizsgáljuk a zsírpárnáid összetételét és közösen megbeszéljük milyen kezelést ajánlunk számodra.

BEJELENTKEZÉS ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE

kérdésTovábbi kérdéseid lennének?

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kolléganőink minden kérdésedre szívesen válaszolnak, amennyiben elbizonytalanodtál volna, csak hívj minket a + 36 20 975 2075 -as telefonszámon, vagy küldj üzenetet számunkra.

ÜZENET KÜLDÉSE
5% Kedvezmény
10% Kedvezmény
5% Kedvezmény
15% kedvezmény
5% Kedvezmény
10% Kedvezmény
5% Kedvezmény
1 ingyen ultrahangos kezelés
5% Kedvezmény
15% Kedvezmény
5% Kedvezmény
1 ingyen ultrahangos kezelés
Nyerj nagyszerű kedvezményeket!
Add meg az email címed, hogy megpörgethesd a kereket és esélyed legyen a kedvezményekre!
Játék szabályai:
  • Egy felhasználó egyszer pörgethet
  • Egy email címmel egyszer játszhatsz
  • A kedvezményt bármelyik kezelésünkhöz és bérletünkhöz felhasználhatod
  • Akciós kezeléssel is összevonható