Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Alakformálás Budapest

Facebook Nyereményjáték szabályzat

A nyereményjátékban résztvevő személyek
A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, kivéve a zsirbontasbudapest.hu oldal üzemeltetője és munkatársai, valamint – a Ptk. 685 § (b) bekezdése szerinti – közeli hozzátartozói. A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

Ingyenesség, a nyereményjátékban való részvétel
A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.
A nyereményjátékban részt vesz – az első bekezdésben leírt kivételek figyelembe vételével – mindenki, aki kommenteli a posztot 2019.01.07-ig. A nyereményjátékban poszthoz hozzászólásként komment formájában leírja, hogy a feltett kérdésre mi a helyes válasz. A nyereményjátékban az összes játékos, aki a játék kiírásának megfelelően hozzászólt, részt vesz a sorsoláson, melynek nyereménye: 2 alkalom ultrahangos zsírbontás (2*50 perc)

A nyereményjáték befejezését követően a sorsolás online program igénybevételével történik 01.08.-án 10 órakor : (https://socialwinner.besocial.hu). A nyertesek kiértesítése a sorsolást követően történik.

A nyeremény átvételének feltételei
A nyertest  a Facebookon értesítjük. A nyereményt személyesen a 1123 Budapest Alkotás u. 35 alagsor 2-ben vehető át. Az zsirbontasbudapest.hu nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. A zsirbontasbudapest.hu fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át.

A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a zsirbontasbudapest.hu Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a győztes nevét.

A Szervező jogai
Az kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt az zsirbontasbudapest.hu honlapja neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el.

Az zsirbontasbudapest.hu üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni.

A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a zsirbontasbudapest.hu számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A zsirbontasbudapest.hu nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

Adatkezelés
A nyereményjáték során a zsirbontasbudapest.hu nem jut személyes adatokhoz a játék során. A nyilvános adatok kezelése, a Facebook minden felhasználó számára biztosított lehetőségek és szabályok alapján történik.

Információkérés
A játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: hello@zsirbontasbudapest.hu

Ez promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.

Bejelentkezés kezelésre ->

5% Kedvezmény
10% Kedvezmény
5% Kedvezmény
15% kedvezmény
5% Kedvezmény
10% Kedvezmény
5% Kedvezmény
1 ingyen ultrahangos kezelés
5% Kedvezmény
15% Kedvezmény
5% Kedvezmény
1 ingyen ultrahangos kezelés
Nyerj nagyszerű kedvezményeket!
Add meg az email címed, hogy megpörgethesd a kereket és esélyed legyen a kedvezményekre!
Játék szabályai:
  • Egy felhasználó egyszer pörgethet
  • Egy email címmel egyszer játszhatsz
  • A kedvezményt bármelyik kezelésünkhöz és bérletünkhöz felhasználhatod
  • Akciós kezeléssel is összevonható