Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Alakformálás Budapest

BIOSKIN SZALON BUDAPEST ÁRAK

   Az áraknál vedd figyelembe, hogy a feltüntetett  idő mindig a tényleges kezelés időtartalmára vonatkozik, nem számítjuk bele az öltözést, számlázást stb.

Hiszünk abban, hogy ennyi az a kezelési idő, aminél maximális lesz az eredmény. Ezt pedig a 10 év alatt, több száz elégedett vendégünk igazolja.

ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS ÁRAK
Rádiófrekvencia (10 perc) + Kavítációs ultrahang (40 perc)
Kombi kezelés
Kavítációs ultrahang (40 perc)+ Bioskin Testtekercselés (40 perc)

Az alábbi árlista 2020.07.30.-tól él, visszavonásig.

 

Aki 24 órával a kezelése időpontja előtt nem mondja le az alkalmat, és nem jelenik meg a kezelésen, annak levonjuk a bérletéből. Persze mindig adódhat az ember életében bármi nem várt történés, de kérünk Titeket tiszteljetek meg minket azzal, (és a többi vendéget aki időpontra vár) hogy időben szóltok, nem e-mailben, hanem telefonon vagy sms-ben.

Aki az alkalmankénti kezelést választja annak a következő kezelés felét azaz 5000Ft-ot előre ki kell fizetnie. Ez azért van, mert sajnos a tapasztalatok szerint, aki alkalmanként jár nagyobb esetben mondja le a kezelés előtt pár perccel…

Megkérünk arra, hogy legyél mindig PONTOS, mert ha elkésel annyival kevesebb lesz majd a kezelésedre szánt idő, illetve ha előbb jössz, akkor megzavarod a másik vendég kezelését.

  • A két próbakezelés összevonható, így kipróbálhatod mindkét kezelésünket! Így 1 alk. uh kezelés + 1 alk. kombi kezelés ára: 17.350 Ft
  • A két alkalmas próbakezelés egyszer vásárolható meg. 
  • A megvásárolt bérletek felhasználásának határideje a fizetéstől számított: 3 alkalmas bérlet: 2 hónap, 5 alkalmas bérlet: 2 hónap
  • A megvásárolt bérlet, vagy vendégkártya visszaváltására, vagy a fennmaradó alkalmak összegének a visszatérítésére nincs lehetőség, viszont minden további nélkül átruházható.

 

 

Online bejelentkezés

Az űrlap elküldésével elfogadom az adatkezelési tájékoztató tartalmát: Adatkezelési tájékoztató

Bejelentkezés előtt a figyelmedbe ajánljuk a leggyakoribb kérdéseket, melyek a vendégeinkben felmerülnek, mikor telefonon keressük őket.

1-2 munkanapon belül visszahívunk a megadott telefonszámon, és egyeztetünk egy számodra alkalmas időpontot.

 

Rendelj ajándékutalványt

zsír mérés Ingyenes állapot felmérés

 

Nem vagy benne biztos, hogy melyik kezelés lenne megfelelő számodra?

Gyere el hozzánk egy ingyenes állapot felmérésre aminek keretében megmérjük a súlyodat, megvizsgáljuk a zsírpárnáid összetételét és közösen megbeszéljük milyen kezelést ajánlunk számodra.

BEJELENTKEZÉS ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE

kérdésTovábbi kérdéseid lennének?

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kolléganőink minden kérdésedre szívesen válaszolnak, amennyiben elbizonytalanodtál volna, csak hívj minket a + 36 20 975 2075 -as telefonszámon, vagy küldj üzenetet számunkra.

ÜZENET KÜLDÉSE