Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Alakformálás Budapest

BIOSKIN SALON ÁRAK

   “Az áraknál vedd figyelembe, hogy a feltüntetett  idő mindig a tényleges kezelés időtartalmára vonatkozik, nem számítjuk bele az öltözést, számlázást stb.*

Hiszünk abban, hogy ennyi az a kezelési idő, aminél maximális lesz az eredmény. Ezt pedig a 8 év alatt, több száz elégedett vendégünk igazolja.”

ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS ÁRAK
Rádiófrekvencia (10 perc) + Kavítációs ultrahang (40 perc)
Kombi kezelés
Kavítációs ultrahang (40 perc)+ Bioskin Testtekercselés (40 perc)
Táplálkozási tanácsadás árak

* Megkérünk arra, hogy legyél mindig PONTOS, mert ha elkésel annyival kevesebb lesz majd a kezelésedre szánt idő, illetve ha előbb jössz, akkor megzavarod a másik vendég kezelését.

  • A két próbakezelés összevonható, így kipróbálhatod mindkét kezelésünket! Így 1 alk. uh kezelés + 1 alk. kombi kezelés ára: 15.940 Ft
  • A megvásárolt bérletek felhasználásának határideje a fizetéstől számított: 3 alkalmas bérlet: 2 hónap. 5alkalmas bérlet: 2 hónap. 8 alkalmas bérlet: 3 hónap. 
  • A megvásárolt bérlet, vagy vendégkártya visszaváltására, vagy a fennmaradó alkalmak összegének a visszatérítésére nincs lehetőség, viszont minden további nélkül átruházható.
  • Aki 24 órával a kezelése időpontja előtt nem mondja le az alkalmat, és nem jelenik meg a kezelésen, annak levonjuk a bérletéből. Persze mindig adódhat az ember életében bármi nem várt történés, de kérünk Titeket tiszteljetek meg minket azzal, (és a többi vendéget aki időpontra vár) hogy időben szóltok.

Amennyiben Táplálkozási tanácsadásra jönnél, kérünk írd meg a bejelentkezésnél, mivel a konzultáció feltétele a 3 napos táplálkozási kérdőív kitöltése, melyet a jelentkezésednél átküldünk neked e-mailben. Ennél a szolgáltatásunknál előleget kérünk mely 5000Ft. Erre azért van szükség, mert a konzultációt a kérdőív kiértékelése előzi meg, és ha nem jössz el a megbeszélt időpontra úgy kárba vész a Kolléganőnk addig befektetett munkája.

Online bejelentkezés

Az űrlap elküldésével elfogadom az adatkezelési tájékoztató tartalmát: Adatkezelési tájékoztató

1-2 napon belül visszahívunk a megadott telefonszámon és egyeztetünk egy számodra alkalmas időpontot.

 

Rendelj ajándékutalványt

zsír mérés Ingyenes állapot felmérés

 

Nem vagy benne biztos, hogy melyik kezelés lenne megfelelő számodra?

Gyere el hozzánk egy ingyenes állapot felmérésre aminek keretében megmérjük a súlyodat, megvizsgáljuk a zsírpárnáid összetételét és közösen megbeszéljük milyen kezelést ajánlunk számodra.

BEJELENTKEZÉS ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE

kérdésTovábbi kérdéseid lennének?

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kolléganőink minden kérdésedre szívesen válaszolnak, amennyiben elbizonytalanodtál volna, csak hívj minket a + 36 20 975 2075 -as telefonszámon, vagy küldj üzenetet számunkra.

ÜZENET KÜLDÉSE
5% Kedvezmény
10% Kedvezmény
5% Kedvezmény
15% kedvezmény
5% Kedvezmény
10% Kedvezmény
5% Kedvezmény
1 ingyen ultrahangos kezelés
5% Kedvezmény
15% Kedvezmény
5% Kedvezmény
1 ingyen ultrahangos kezelés
Nyerj nagyszerű kedvezményeket!
Add meg az email címed, hogy megpörgethesd a kereket és esélyed legyen a kedvezményekre!
Játék szabályai:
  • Egy felhasználó egyszer pörgethet
  • Egy email címmel egyszer játszhatsz
  • A kedvezményt bármelyik kezelésünkhöz és bérletünkhöz felhasználhatod
  • Akciós kezeléssel is összevonható