Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

BIOSKIN SZALON BUDAPEST ÁRAK

   “Az áraknál vedd figyelembe, hogy a feltüntetett  idő mindig a tényleges kezelés időtartalmára vonatkozik, nem számítjuk bele az öltözést, számlázást stb. 10 év tapasztalattal a hátunk mögött hiszünk abban, hogy az ultrahangos zsírbontásnál ennyi az a kezelési idő (40perc), aminél maximális lesz az eredmény. “

COVID19 GARANCIA

ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS ÁRAK
Rádiófrekvencia (10 perc) + Kavítációs ultrahang (40 perc)
Kombi kezelés
Kavítációs ultrahang (40 perc)+ Bioskin Testtekercselés (40 perc)

 

Szépkártyát is elfogadunk! (mindhárom kártya, összes zseb 2021.12.31-ig!)

Az alábbi árlista 2021.05.10.-től él, visszavonásig.

**Próbakezelés: Egyszeri vásárlás lehetséges, viszont a két fajta próbakezelés összevonható, így egy 1 alk. ultrahang +1 alk. kombi próbakezelés 18.800Ft

Vásárlási feltételetek:
  • Az árak forintban értendőek, és az Áfa-t tartalmazzák
  • Megkérünk viszont arra, hogy legyél mindig PONTOSmert ha elkésel annyival kevesebb lesz majd a kezelésedre szánt idő, illetve ha előbb jössz, akkor megzavarod a másik vendég kezelését.
  • A megvásárolt bérletek felhasználásának határideje a fizetéstől számított: 3 alkalmas bérlet: 2 hónap; 5 alkalmas bérlet: 3 hónap
  • A megvásárolt bérlet, vagy vendégkártya visszaváltására, vagy a fennmaradó alkalmak összegének a visszatérítésére nincs lehetőség, viszont minden további nélkül átruházható.
  • Az előjegyzett időpontot – amennyiben az mégsem megfelelő – a kezelés előtt 24 órával, le kell mondanom telefonon, vagy SMS –ben (nem e-mailen, Facebookon).
  • 24 órán belüli lemondásnál, a Vendégünk első alkalommal ultrahangos kezelésnél 3000Ft-ot, kombi kezelésnél 4000Ft-ot fizet mikor legközelebb jön. A további lemondásoknál levonásra kerülnek a már kifizetett alkalmak a bérletből.

COVID19 GARANCIA

Online bejelentkezés

*Kérlek írd meg melyik napszakban érsz rá eljönni hozzánk: reggel, délelőtt, délután, este, bármikor. Ez nagyban megkönnyíti az új vendégeink időponthoz jutását.

Az űrlap elküldésével elfogadom az adatkezelési tájékoztató tartalmát: Adatkezelési tájékoztató

Bejelentkezés előtt a figyelmedbe ajánljuk a leggyakoribb kérdéseket, melyek a vendégeinkben felmerülnek, mikor telefonon keressük őket.

1-2 munkanapon belül visszahívunk a megadott telefonszámon, és egyeztetünk egy számodra alkalmas időpontot.

 

Rendelj ajándékutalványt