Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Alakformálás Budapest

BIOSKIN SZALON BUDAPEST ÁRAK

   “Az áraknál vedd figyelembe, hogy a feltüntetett  idő mindig a tényleges kezelés időtartalmára vonatkozik, nem számítjuk bele az öltözést, számlázást stb. 10 év tapasztalattal a hátunk mögött hiszünk abban, hogy az ultrahangos zsírbontásnál ennyi az a kezelési idő (40perc), aminél maximális lesz az eredmény. “

COVID19 GARANCIA

ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS ÁRAK
Rádiófrekvencia (10 perc) + Kavítációs ultrahang (40 perc)
Kombi kezelés
Kavítációs ultrahang (40 perc)+ Bioskin Testtekercselés (40 perc)

Az alábbi árlista 2020.07.30.-tól él, visszavonásig.

**Próbakezelés: Egyszeri vásárlás lehetséges, viszont a két fajta próbakezelés összevonható, így egy 1 alk. ultrahang +1 alk. kombi próbakezelés 17.350Ft
Vásárlási feltételetek:
  • Az árak forintban értendőek, és az Áfa-t tartalmazzák
  • Megkérünk viszont arra, hogy legyél mindig PONTOSmert ha elkésel annyival kevesebb lesz majd a kezelésedre szánt idő, illetve ha előbb jössz, akkor megzavarod a másik vendég kezelését.
  • A megvásárolt bérletek felhasználásának határideje a fizetéstől számított: 3 alkalmas bérlet: 2 hónap; 5 alkalmas bérlet: 3 hónap
  • A megvásárolt bérlet, vagy vendégkártya visszaváltására, vagy a fennmaradó alkalmak összegének a visszatérítésére nincs lehetőség, viszont minden további nélkül átruházható.
  • Aki 24 órával a kezelése időpontja előtt nem mondja le az alkalmat, és nem jelenik meg a kezelésen, annak a második alkalommal levonjuk a bérletéből. Persze mindig adódhat az ember életében bármi nem várt történés ezért az első alkalommal csak figyelmeztetünk. Kérünk Titeket tiszteljetek meg minket azzal, (és a többi vendéget aki időpontra vár) hogy időben szóltok.

COVID19 GARANCIA

Online bejelentkezés

Az űrlap elküldésével elfogadom az adatkezelési tájékoztató tartalmát: Adatkezelési tájékoztató

Bejelentkezés előtt a figyelmedbe ajánljuk a leggyakoribb kérdéseket, melyek a vendégeinkben felmerülnek, mikor telefonon keressük őket.

1-2 munkanapon belül visszahívunk a megadott telefonszámon, és egyeztetünk egy számodra alkalmas időpontot.

 

Rendelj ajándékutalványt

zsír mérés Ingyenes állapot felmérés

 

Nem vagy benne biztos, hogy melyik kezelés lenne megfelelő számodra?

Gyere el hozzánk egy ingyenes állapot felmérésre aminek keretében megmérjük a súlyodat, megvizsgáljuk a zsírpárnáid összetételét és közösen megbeszéljük milyen kezelést ajánlunk számodra.

BEJELENTKEZÉS ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE

kérdésTovábbi kérdéseid lennének?

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kolléganőink minden kérdésedre szívesen válaszolnak, amennyiben elbizonytalanodtál volna, csak hívj minket a + 36 20 975 2075 -as telefonszámon, vagy küldj üzenetet számunkra.

ÜZENET KÜLDÉSE