Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Az a bizonyos narancsbőr

Tudtad, hogy a narancsbőr,

  1. a 🍊bőr a felnőtt nők 80%-ának megkeseríti a mindennapjait?
  2. mi a különbség celluitisz és a cellulit között?
  3. a 🍊bőr általában az étkezés miatt alakul ki?
  4. a sportóloknak is van?
  5. a 🍊 eltüntetésére nem megoldás a fogyókúra?
  6. a zsírleszívás sem alkalmas a cellulit kezelésére?

 

1️⃣ Míg a cellulit (narancsbőr) szinte kizárólag a hölgyeknek (80%) okoz kellemetlen esztétikai problémát, addig a cellulitis egy egészségügyi probléma, ami mindkét nemnél jelentkezhet.

2️⃣ A celluitis sejtgyulladást, pontosabban laza kötőszövet gyulladást jelenti melyet leggyakrabban bakteriális fertőzés okoz. A cellulitisre jellemző tünet a duzzanat, bőrpír, fájdalom és esetenként a láz is. Kezelése orvosi segítséget igényel.

A cellulit a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagokat, toxikus anyagokat jelenti, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alakítanak ki a bőr alatt.

3️⃣ Kialakulásáért a genetikai tényezők mellett, a táplálkozással bevítt ízfokozó, tartósítoszer, valamint cukor is lehet a felelős.

4️⃣ Nemcsak elhízott hölgyeket érint, hanem a sportolókat is, érdemes híres teniszezőkre gondolni, nekik is ugyanúgy ott figyel a combján, pedig biztosan többet futnak nálunk.

5️⃣Fogyókúra általában azért nem megoldás, mert a sejtekben rekedt anyag fő tömege nem zsír, hanem víz (ennek ellenére vízhajtókra sem reagál).

6️⃣ Még a zsírleszívás sem alkalmas a cellulit kezelésére, mivel ez csak a mélyebben fekvő zsírdepóktól szabadít meg, illetve ha jelentős mennyiságű zsírt szívnak le, akkor a narancsbőr még szembetűnőbb lesz az alatta összeeső, laza bőr miatt.

Próbáld ki az ultrahangos zsírbontást, vagy a kombi kezelésünket mely látványosan, és fájdalommentesen tudja likvidálni a narancsbőrt!

Két kezelés között pedig a Bioksin otthoni testtekercselést www.bioskin.hu ajánljuk!❤️

Ha tetszett a cikk és érdekel, milyen eredményeket lehet a kavítációs, ultrahangos zsírbontással elérni jelentkezz be hozzánk, két alkalmas akciós próbakezelésre.

Bejelentkezés: https://www.zsirbontasbudapest.hu/kapcsolatok/

Alakformálás Budapesten

Bejelentkezés kezelésre ->