Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Új munkatársat keresünk!

A pozíció jelenleg betöltött.

Bővülő csapatunkba, új Kolléganőt keresünk, tehát ha Kozmetikus, vagy Masszőr végzettséged van, és szeretnél egy családias, vidám, és fiatalos csapat része lenni várjuk a jelentkezésed.

Kik vagyunk?

Pontosan 10 évvel ezelőtt nyitottunk, fő profilunk a kavitációs ultrahangos alakformáló kezelés , valamint a fáslis testtekercselés, amihez a saját márkájú Bioskin krémeket használjuk. Idén szeretnénk tovább fejlődni, a testkezelések mellett, arc fiatalító kezeléseket, és lézeres szőrtelenítés bevezetését is tervezzük.

Kit keresünk?

Mivel alakformáló testkezelések a fő profilunk ezért fontosnak tartjuk, hogy legyél empatikus a hozzánk forduló, fogyni vágyó vendégekkel, legyen benned egy adag kíváncsiság az emberek felé, figyelmesség, és legyél jó beszélgetőpartner. Ezek mellett fontos a kedvesség, rugalmasság és az hogy alap járaton jókedvű legyél.

Mivel a legtöbb vendég munka után tud eljönni hozzánk, ezért ne okozzon gondot, az este 7-ig tartó “műszak” vagy a reggel 8-as kezdés sem.

Amit kínálunk

Heti 3-4 nap, napi 6 óra maximum, és kb két hétre előre tudod majd melyik nap vagy délelőtt és melyik nap délután. Előreláthatólag csak nyárra, a szezonra keresek munkatársat, azaz Júniustól – Szeptemberig.

A fizetésről a személyes interjún adok bővebb tájékoztatást.

Jelentkezésed, fényképes önéletrajzzal, és egy pár soros motivációs levéllel a hello@zsirbontasbudapest.hu-ra várjuk 05.17-ig. Kizárólag email formájában várom a jelentkezéseket, akik telefonon, messengeren, és személyesen jönnek egyből elutasításra kerülnek.